Welk kantoortype ben jij?

minder leuke collega's
Verhuizen met minder leuke collega’s, hoe doe je dat?
18 september 2019
interieurtrends voor de herfst
Wabi sabi voor je interieur
2 oktober 2019
Welk kantoortype ben jij?

Kantoortype

Welk kantoortype ben jij? Of vind je dat misschien wel wat te confronterend… Op de werkvloer heb je altijd bepaalde types rondlopen, je ziet ze van mijlenver aankomen, je kunt soms zelfs inschatten wat er gaat gebeuren als diegene weer eens naast je bureau staat en probeert een grap te maken. Of ben je zelf die lolbroek die dat doet? Wij hebben vijf kantoortypes op een rijtje gezet.

De lolbroek

De lolbroek kennen we allemaal. Hij of zij is een ster als het aankomt op grappen maken, te pas en te onpas. Of het nu is om het ijs te breken in de vergadering of om zichzelf het middelpunt van de aandacht te geven. De lolbroek is vaak aanwezig (en zéker niet altijd grappig).

Welk kantoortype ben jij?

De streber

De streber loopt op iedereen voor en als hij of zij merkt dat ie niet meer voor loopt, dan zorgt ie daar wel weer voor. Precies doen wat de manager vraagt en tot in de late uurtjes werken om zoveel mogelijk af te krijgen, dat is een typische streber! Een streber kan ervoor zorgen dat ie andere mensen meetrekt om ook hun best te doen, maar dat gaat tot een bepaalde hoogte natuurlijk. Ook kan niet iedereen er tegen als er een streber in de buurt is. Een streber staat ook vooraan als er een hogere functie vrij komt!

kantoortype

De stille persoon

De stille persoon, misschien wel een tikje ongemakkelijk en is soms wat lastig in de omgang. Hij of zij zegt liever niks en je weet eigenlijk ook niet precies wat diegene doet voor werk. Vast wel iets… maar helemaal zeker weet je het niet. Dit zijn ook de mensen die als ze vallen ergens niks zeggen en zich helemaal kapot schamen. Of die veel frustraties opkroppen die er dan opeens op een dag allemaal uitkomen…

De allesweter

De allesweter is ook zo’n kantoortype. Deze persoon weet alles over iedereen op kantoor. Hij of zij is altijd op de hoogte van de nieuwtjes op de afdeling en weet de roddel of boodschap ook altijd bij andere mensen te krijgen. Je wilt sowieso nooit dat de allesweter nieuwtjes over jou verspreid, maar ze kan erg handig zijn om dingen over andere personen te weten te komen.. Of misschien heeft ze wel nieuwtjes over de overname van het bedrijf. Je weet het nooit bij de allesweter!

De schoonheid

Je hebt types die er altijd tot in de puntjes verzorgd uitziet. Altijd gelakte nagels, mooie kleding en schoenen. Ze zien er altijd uit alsof ze happy zijn en de wereld aankunnen mits de make-up goed zit natuurlijk… Dit zijn vaak ook de types die om vijf uur ‘s middags nog lippenstift op hebben van die ochtend toen ze het kantoor binnenliepen.

kantoortype

En herken je jezelf of andere types van kantoor? Mocht er binnenkort een verhuizing aankomen, dan zul je toch echt met deze mensen een nieuw pand moeten betrekken… Zie je er een beetje tegenop? Zo verhuis je met minder leuke collega’s. Zoeken jullie nog iemand die kan helpen met de verhuizing? Neem dan contact op met Top Movers! Hun team van professionals staat klaar voor elke grote of kleine bedrijfsverhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *