Zakelijk verhuizen? Vergeet de verzekering niet!

magazijn
3 tips en tricks om je magazijn te verhuizen
9 januari 2020
slechtste verhuizers van nederland
Gedwongen verhuizing? Zo ben je snel ingepakt.
22 januari 2020
verzekering

Als je met jouw bedrijf gaat verhuizen, dan komt daar vaak heel wat bij kijken. Niet alleen krijgen je medewerkers een nieuwe werkplek, alle inventaris en eventuele voorraden moeten verhuisd worden. Top Movers is hier zeer ervaren mee. Hierdoor komt het maar weinig voor dat er spullen kapot gaan tijdens de verhuizing. Toch blijft verhuizen mensenwerk en kan er helaas iets misgaan in het proces. Daarom adviseren wij altijd om te kiezen voor een goede verzekering. Tijdens het eerste gesprek kunnen onze medewerkers je hier over adviseren.

verzekering

Kies voor een erkende verhuizer

Een belangrijke tip om jezelf van een goede verhuizing te verzekeren is de keuze voor een erkende verhuizer. Top Mover voldoet uiteraard aan dit keurmerk. Erkende verhuizers bieden je de garantie voor schade aan je inboedel en verlies van eigendommen door hun schuld. Door te kiezen voor een erkende verhuizer kun je daarom veel ongezellige kosten aan schade besparen.

verhuisverzekering

Verhuisverzekering

Bij een zakelijke verhuizing worden vaak spullen van een hoge waarde verhuisd. Denk bijvoorbeeld maar aan alle computers, machines en andere apparatuur die in je bedrijfspand aanwezig zijn. Het is belangrijk dat al deze eigendommen veilig en heelhuids aankomen in het nieuwe bedrijfspand. De verhuizers van Top Movers verhuizen deze spullen met de grootste zorg, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Er kan helaas altijd iets gebeuren onderweg. Daarom adviseren wij om een goede all-risk verzekering te nemen. Hiermee is het gehele transport vanaf het oude bedrijfspand tot het nieuwe pand gedekt.

verzekering

Kosten van een verhuisverzekering

Een verhuizing is al duur genoeg, daarom begrijpen wij dat het interessant is om te weten wat een verzekering voor het verhuizen gaat kosten. Deze kosten zijn echter geheel afhankelijk van de spullen die verhuisd worden. Je zult begrijpen dat het een minder groot risico is om een paar kasten, stoelen en bureaus te verhuizen, dan een gehele fabriek met machines, apparatuur en voorraden. Een verzekering van spullen met een hogere waarde kost daarom ook meer. Tijdens een oriëntatiegesprek kunnen onze collega’s je meer vertellen over de kosten van deze verzekering. Zij maken op basis van de waarde van de inventaris en voorraden een inschatting van het te verzekeren bedragen en hiermee de verzekeringspremie.

Uiteraard gaan we, ondanks de goede verzekering, voor een zakelijke verhuizing zonder schade! Daar doen wij iedere dag weer graag ons best voor. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *