Facilitaire dienstverlening

Wanneer u de eigenaar bent van een appartementencomplex of bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw, kunt u gebruik maken van de facilitaire dienstverlening van Top Movers.

Wij kunnen u een ‘conciërge’ bieden, die voor u de taken uit handen neemt en de alledaagse klussen uitvoert. Denk daarbij aan het schoonhouden van de algemene ruimtes en galerijen, het bijvullen van vendor machines, het vervangen van een kapotte lamp of het in kaart brengen van andere problemen die de gebruikers van uw gebouw ondervinden.

Top Movers ontzorgt u volledig op dit gebied en kan u hierbij voor een langere periode van dienst zijn. Deze dienstverlening wordt samen met u speciaal op maat samengesteld en ingevuld. Zo kunt u de gebruikers van uw gebouw altijd de garantie geven dat alles tip top in orde is en heeft u zelf nergens meer omkijken naar.

Als u met uw bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie, dient u vaak uw oude werkplek bezemschoon en conform de eisen weer op te leveren. Natuurlijk gaat u liever direct aan de slag op uw nieuwe plek. Top Movers kan u daarom van dienst zijn bij het opleveren van uw oude locatie.