ICT dienstverlening

Bij een zakelijke verhuizing komt een hoop kijken. Zo is ook uw bedrijf hoogstwaarschijnlijk afhankelijk geworden van een goede ICT. Om te voorkomen dat hier tijdens of na de verhuizing onnodige problemen mee ontstaan, biedt Top Movers u een speciale ICT verhuisservice.

Wij nemen de tijd om uw apparatuur te inventariseren en uw wensen in kaart te brengen. We bespreken met u de risico’s en hoe die beperkt kunnen worden. Daarnaast maken we een degelijk back-up-plan, zodat uw ICT diensten altijd optimaal kunnen blijven draaien.

Top Movers verzorgt het aan- en afkoppelen van uw ICT apparatuur en telefonie, regelt het beschermde transport en sluit de apparatuur op de nieuwe locatie weer voor u aan. We zorgen voor het netjes wegwerken van de bekabeling en het opbinden van de bedrading.

Natuurlijk worden telefonie en ICT voor hernieuwd gebruik uitgebreid getest. Mochten daar problemen mee ontstaan, kunnen de specialisten van Top Movers u ter plekke uit de brand helpen. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u zonder zorgen snel weer aan het werk.