Verhuisservice: wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen naar een nieuwe locatie, kunt u gebruik maken van de diensten van Top Movers. Een zakelijke verhuizing, groot of klein, vergt de nodige inspanning. Top Movers kan u op verschillende vlakken hierbij ontzorgen.

U kunt ervoor kiezen om enkel gebruik te maken van onze verhuiswagen met chauffeur, maar u kunt ook het gehele project uit handen geven. Wij worden graag in een vroeg stadium al betrokken bij het project, zodat we u het beste van dienst kunnen zijn.

Grote en kostbare stukken verhuizen

Wij hebben veel ervaring als het aankomt op zakelijke verhuizingen en ook wanneer het gaat om grote of erg kostbare items. U kunt er dus van op aan dat ook uw grote en soms ogenschijnlijk onmogelijk verplaatsbare goederen, ongeschonden op de nieuwe locatie aankomen.

In- en uitpakken

Bij het in- en uitpakken van uw bedrijfsinventaris, kunt u waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. Onze medewerkers weten precies hoe en waarmee ze de spullen het beste kunnen inpakken en helpen u hierbij graag. Bovendien zijn alle goederen die wij verpakken automatisch verzekerd. Daarnaast lossen wij problemen met grote meubelstukken op door middel van een verhuislift. Eventueel kunnen wij ook een tijdelijke opslagruimte regelen.

Verhuisadvies

Heeft u advies nodig tijdens de verhuizing? Wij helpen u graag aan de juiste contacten. Of het nu gaat om de inrichting, de beveiliging van uw nieuwe gebouw of de hoogte van de WOZ waarde. Top Movers brengt u graag in contact met bedrijven of instellingen die u hierbij kunnen adviseren.

Particuliere verhuisservice? klik dan hier.