Zakelijke verhuizing naar het buitenland? Zo pak je dat aan!

meubels laten monteren
De voordelen van meubels laten monteren bij een zakelijke verhuizing
28 april 2021
Zakelijke verhuizing naar het buitenland

Zakelijke verhuizing naar het buitenland

Bij een zakelijke verhuizing naar het buitenland komt heel wat kijken. In het buitenland heb je een andere regelgeving, je moet zorgen dat je personeel goed terecht komt en je moet al het papierwerk regelen. Een zakelijke verhuizing naar het buitenland is ingrijpend, maar je krijgt er wel enorm veel voor terug! Maar hoe pak je dat nou eigenlijk aan? Sowieso is het handig om een professioneel verhuisteam in te schakelen zoals Top Movers. Of je nu per vliegtuig, boot of vrachtwagen spullen wilt verhuizen! Wij geven een aantal tips hoe je een zakelijke verhuizing naar het buitenland goed kan aanpakken.

Welk land voor je zakelijke verhuizing naar het buitenland?

Om welke reden wil je met je bedrijf naar het buitenland vertrekken? Kun je exponentieel groeien in het buitenland of werkt jouw bedrijf fijner met een andere regelgeving? Ook kan het vanwege privéredenen zijn dat je naar het buitenland vertrekt, zoals je veel ziet met Ik Vertrek. Zorg dat je goed van tevoren checkt hoe het zit met de regelgeving in een ander land. Het is belangrijk om dit goed uit te zoeken, want soms zijn er ook kosten aan verbonden! 

Spullen uitzoeken

Het is van groot belang dat je heel goed uitzoekt welke spullen je wel en welke spullen je niet mee wilt nemen. Als je veel apparatuur hebt, dan is het handig dit wel mee te nemen. In het buitenland kan de apparatuur net even anders zijn en dat is onhandig voor je personeel. Maar moet je nou echt elk bureau meesjouwen? Je kunt er ook voor kiezen om dit soort spullen in het nieuwe land aan te schaffen. Het scheelt je in verhuiskosten en gedoe om te verhuizen. Meestal kom je snel van zo’n kantoorinboedel af als je die op bijvoorbeeld Marktplaats aanbiedt.

Neem de tijd

Belangrijk is om de tijd te nemen voor een dergelijke verhuizing. Zorg dat je je goed inleest, zorg dat je je papierwerk op orde hebt en leer meer over het land waar je naartoe gaat. In Spanje is het veelal; manana manana. Hier duurt het langer voordat dingen geregeld zijn en het beste is om je hier op voor te bereiden en in mee te gaan. Neem echt de tijd om je zaken te regelen! Je ziet veelal dat er snel beslist wordt en dat mensen onvoorbereid vertrekken. Dit zorgt voor stress en kopzorgen.

Ben je op zoek naar een professioneel verhuisteam die jouw zakelijke verhuizing naar het buitenland goed kan regelen? Neem dan contact op met Top Movers! Top Movers heeft meer dan 30 jaar ervaring in verhuizingen, ook zakelijke verhuizingen naar het buitenland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *