Zo ruim je overbodige spullen op! Tips van experts

Hier zijn vrouwen gewoon beter in!
Hier zijn vrouwen gewoon beter in!
7 augustus 2019
nieuw bedrijfspand
Nieuw bedrijfspand? Zorg dat je dit ongedierte niet hebt!
20 augustus 2019
spullen opruimen

Spullen opruimen

Je kunt heel veel spullen verzamelen.. velen weten dat maar al te goed. Dat betekent natuurlijk ook dat je kunt spullen opruimen! Of dit nu is omdat je het zelf wil, of eigenlijk liever niet wil, maar het je gewoon overkomt. We hebben ook allemaal weleens van die fases dat het nou eenmaal wat rommeliger is in huis en het lastiger is om alles op te ruimen (want druk, druk, druk). Mocht je een verhuizing voor de boeg hebben, dan is het helemaal noodzaak om op te ruimen. Zo kun je met een frisse start in het nieuwe huis beginnen. Maar ook als je niet gaat verhuizen, is het goed om een aantal tips ter harte te nemen.

Spullen opruimen: dit helpt

Tijd voor wat actie! Met de tips van Marie Kondo, de bekende Japanse opruim-guru, is je huis snel goed opgeruimd. Ze helpt ook mensen om beter met hun spullen om te gaan. En vooral om spullen los te laten als ze je geen ‘sparkle’ (meer) geven. Bekijk haar tips hieronder!

Eerlijk is eerlijk, het klinkt erg ideaal… De grootste uitdaging zal zitten in het bijhouden van het opgeruimde huis! Want voordat je het weet is het weer een huis vol spullen die in de weg staan… Dan zijn de volgende tips in de video’s erg handig!

Een opgeruimd huis in tien minuten

Heb je over een half uurtje gasten over de vloer en is je huis in een vrij chaotische staat? Dan wil je dat je huis er netjes uitziet. Met onderstaande tips heb je die rondslingerende troepjes zó opgeruimd. Het echte opruimen bewaar je simpelweg voor later!

Tijd voor avond routine

Mocht je liever elke dag wat willen bijhouden om troep en viezigheid te voorkomen in huis, dan kun je hieronder een aantal tips bekijken die je kunnen helpen! Door elke avond even wat spullen opruimen en dingen te doen, heb je niet alleen een goed gevoel, maar ook een opgeruimd huis. Zo start je ook lekker fris de volgende ochtend met je dag.

Mocht je nog moeten verhuizen, dan zijn bovenstaande tips handig om te lezen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe huis helemaal mooi, opgeruimd en netjes blijft! Als je nog een goed verhuisbedrijf zoekt hiervoor, dan is het een idee om te kijken bij Top Movers. Ze kunnen jou op een professionele wijze overbrengen naar je nieuwe huis! Met hun jarenlange ervaring zorgen ze voor een soepele verhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *