Zo verhuist onze koning!

verhuizing
Aftellen tot aan de verhuizing; de laatste checkpuntjes
9 januari 2019
verhuistips
Verhuis als een pro, 7 handige verhuistips!
23 januari 2019
verhuist

Het zal je vast niet zijn ontgaan, vorige week is de Koninklijke familie verhuisd van Villa Eikenhorst in het Kroondomein in Wassenaar naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Nu vragen we ons natuurlijk allemaal af, hoe verhuist onze koning?

Hoe verhuist onze koning?

Een echte koning hoeft natuurlijk niet zelf te gaan sjouwen met dozen. Wanneer de koninklijke familie verhuist, wordt alles tot in de puntjes geregeld. Het liefst hadden ze al in de kerstvakantie willen verhuizen, maar door omstandigheden werd de verhuizing uitgesteld naar de tweede week van januari. De verslaggevers van Blauw Bloed hadden de verhuiswagens begin januari al gespot bij het nieuwe onderkomen van de Oranjes.

Verhuizen naar een paleis

Verhuizen naar een paleis, wie droomt daar nou niet van? Maar er komt veel meer bij kijken wanneer je in een monumentaal paleis gaat wonen. Zo’n twee jaar geleden al werd er gestart met de renovatie. Zo werden de loden leidingen vervangen, het interieur opgeknapt maar ook het asbest verwijderd en het dak gerepareerd. Een klus die in totaal zo’n 63 miljoen heeft gekost. Het verhuizen naar zo’n monumentaal paleis vergt dan ook een absolute concentratie en voorzichtigheid van de verhuizers. Er mag tenslotte niets beschadigen.

Niet zo ver van huis

Een geluk voor de verhuizers die de eer hadden om deze klus te mogen verzorgen, het nieuwe onderkomen is maar zo’n zes kilometer verderop. Fijn voor de prinsessen, want die kunnen ook na de verhuizing gewoon naar hun oude school blijven gaan. Ook al stond de verhuizing al langere tijd op de planning, Koningin Maxima laat weten het huis met heimwee te verlaten. Het is natuurlijk ook de plek waar de prinsessen zijn opgegroeid. En net als iedere andere nieuwe inwoner van Den Haag, moest ook de Koninklijke familie zich gewoon inschrijven bij de gemeente. Dat gebeurde op maandag 14 januari en daarmee zijn ze officieel inwoners van Den Haag.

Uitbesteden

Het volledig uitbesteden van een verhuizing is natuurlijk niet alleen voor de royals weggelegd. Ook jij kunt verhuizen als een koning! Met de verhuisservice en alle extra diensten, die de professionals van Top Movers leveren heb je eigenlijk zelf helemaal nergens meer omkijken naar. Van het inpakken, het monteren en demonteren van je meubelstukken tot aan het opleveren van je oude woning en het aansluiten van de apparatuur, alles kan geregeld worden. En ook al verhuis je dan misschien niet naar een echt Koninklijk paleis, je verhuist zo wel net als een koning!

Lees ook eens deze blog, wanneer je overweegt om je verhuizing volledig uit te besteden: Verhuizen; goedkoop is duurkoop!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *