Zo wordt jouw kantoor het tofste kantoor in de wereld!

trends
Van gorilla’s tot aan jungleplanten, dit zijn de trends voor jouw huis!
10 juli 2019
duurzaam verhuizen
Dit is pas duurzaam verhuizen!
24 juli 2019
Zo wordt jouw kantoor het tofste kantoor in de wereld!

Fijne werksfeer creëren

We spenderen erg veel tijd van ons leven op werk. Al helemaal als je fulltime werkt! Des te belangrijker is het om een fijne werksfeer te creëren. Daar hebben ze bij dit kantoor volop aan gedacht, dit is één van de tofste kantoren in de wereld!

werksfeer creëren

Het komt maar al te vaak voor dat kantoren saai zijn ingericht. Dat er weinig sfeer te vinden is en iedereen het misschien wel een beetje geaccepteerd heeft… Maar wacht even! Dat is niet de bedoeling. Moet een kantoor niet juist inspirerend zijn en prikkelen? Zeker wel! De omgeving waar je in zit heeft veel invloed op je. Hier op een rij hoe je een fijne werksfeer kunt creëren.

Naast de verantwoordelijkheid van de baas dat je ergonomisch verantwoord achter je bureau zit, is het ook van belang dat hij of zij zich realiseert hoe belangrijk een fijne werksfeer is. En dan hebben we het vooral even over het interieur. Je kunt de volgende dingen doen:

Relaxte zitjes: fijne werksfeer creëren

Als je gaat vergaderen zit je misschien wel aan een lange, grote tafel. In een ruimte waar een poster van Ikea hangt… Maar denk out of the box. Je kunt bijvoorbeeld een zithoek creëren waar je relaxte zitjes neerzet. Dit kun je dan gebruiken als je snel even wat wilt bespreken of juist een relaxtere omgeving nodig hebt om dat specifieke onderwerp te bespreken. Die relaxte zitjes zijn ook ideaal om even bij te kletsen met een kop koffie!

Planten groot en klein

Planten geven zuurstof! En laat dat nou ook belangrijk zijn op kantoor, die zuurstof. Het is tegenwoordig enorm populair om exotische planten te nemen. Zo kun je een plantje op elk bureau neerzetten of een aantal in de vensterbank. Heb je een hoekje waar je niet veel mee doet en wil je een fijne werksfeer creëren? Vul deze dan op met een mooie, grote plant.

Kleur op de muur

Kleur is zeer bepalend bij de sfeer van een ruimte. Zo is het beter voor een kantoorruimte om rustige kleuren te gebruiken. Dan kun je denken aan lichter groen, lichter blauw of bijvoorbeeld oranje of geel. Deze kleuren geven een frisse uitstraling aan de ruimte. Mocht je het kantoor meer willen inrichten op thema, dan kun je ook voor behang gaan. Neem een behang van een natuur print bijvoorbeeld! Of denk aan een wat meer creatief design als je de brainstorm ruimte aan het inrichten bent.

Mocht je meer informatie willen over welke ruimte bij jouw bedrijf zou passen, dan kun je dat hier lezen. Of lees interieurtrends voor je huis en laat je inspireren voor de werkvloer!

Vertrekken jullie naar een nieuw kantoor en wil je een goede werksfeer creëren? Ook dan is het verstandig om met een professioneel verhuisbedrijf in zee te gaan. Door de jarenlange ervaring van het team van Top Movers, kunnen ze je hier uitstekend bij helpen. Ze geven advies over hoe je het beste de verhuizing kunt organiseren. En als je hulp nodig hebt met inpakken of uitpakken, geen probleem! Kijk wat ze voor jou kunnen betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *