Zonder checklist kan het dus zo ontzettend misgaan!

Dit gezin verhuist altijd
Dit gezin verhuist altijd
24 april 2019
Een héél bijzondere manier om je huis te verkopen
Een héél bijzondere manier om je huis te verkopen
8 mei 2019

Checklist zakelijke verhuizing

Bij een verhuizing is het van belang om een checklist te hebben. Ook een checklist zakelijke verhuizing is handig! Een goed begin is het halve werk zeggen ze dan. En dat geldt ook zeker voor een zakelijke verhuizing, een checklist mag zeker niet ontbreken. Want het kan soms even duren voordat een verhuizing daadwerkelijk doorgaat.., zoals bij de marinierskazerne. Maar wat moet er dan allemaal op die checklist staan? Voor elke verhuizing zijn er natuurlijk specifieke dingen die op de lijst moeten komen, maar er zijn toch zeker een aantal dingen die erop moeten die voor elke zakelijke verhuizing gelden. Lees je mee?

Tijdig opzeggen

Niks geen snelle acties! Zorg dat je de tijd neemt om te verhuizen. Hoe groter het kantoor, des te meer dingen er geregeld moeten. Heel belangrijk is om je huidige kantoor tijdig op te zeggen. Zodra je weet dat je gaat verhuizen, zorg dan dat je die brief de deur uit doet. Als je het huurt van iemand, kan diegene op tijd op zoek gaan naar een volgende verhuurder. Ook is het fijn voor jezelf dat je weet dat dit geregeld is en dat je dit op tijd gedaan hebt.

Gas, water & licht bij checklist zakelijke verhuizing

Zorg dat de verzorging van gas, water en licht op je checklist staat. Zorg ervoor dat alles werkt als je gaat verhuizen. Contracten moeten overgezet worden, internet moet werken en stromend water is ook altijd fijn.

Opgeruimd staat netjes

Zorg dat opruimen op je checklist zakelijke verhuizing staat. Je kan beter alle overtollige spullen de deur uitdoen voordat je alles in pakt en meeneemt naar een nieuwe locatie. Zorg dat het personeel dit ook doet voor zijn of haar eigen spullen. Begin met een schone lei!

Zorg voor een betrouwbaar verhuisbedrijf

Een onderdeel van een fijne verhuizing waarbij alles op rolletjes loopt, is het inhuren van een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf. Bij Topmovers staat het enthousiaste team klaar om ook al te helpen met de checklist, zie hieronder het filmpje:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *