Verhuizen op maat

Vraag uw verhuisofferte aanNiet iedereen heeft dezelfde behoeftes tijdens het verhuizen en daarom houdt Top Movers rekening met jouw specifieke wensen. Dat doen we door in te spelen op de behoeftes en wensen van de volgende vier verschillende groepen:

  • voordelig verhuizen met verhuisbedrijf topmoverssamenwonen
  • gezinnen
  • 55+
  • senioren

Top Movers verzorgt jouw verhuizing altijd op maat. Dat houdt in dat samenwonenden in veel gevallen minder gebruik maken van de extra mankracht van onze verhuizers, terwijl senioren dat veel sneller doen.

Verhuizen in binnenland en naar het buitenland

Verhuizen per trein, boot of vliegtuig zal je niet heel snel meemaken, tenzij je naar het buitenland verhuist. Ook dan kun je terecht bij Top Movers. We werken nauw samen met de beste, internationale verhuisbedrijven waardoor we jouw verhuizing naar alle hoeken van de wereld kunnen uitvoeren. In Nederland ben je vanzelfsprekend bij Top Movers aan het goede adres, want met 25 vestigingen zijn we in alle delen van het land vertegenwoordigd en leveren we je de beste dienstverlening.

Het verhuizen van a tot z geregeld

Verhuizen is zoveel meer dan het inpakken, verplaatsen en uitpakken van spullen. Top Movers weet dat dankzij jarenlange ervaring en biedt naast het verhuizen tal van andere diensten waarmee jouw verhuizing een stuk aangenamer wordt. Je kunt hulp- en transportmiddelen huren en kopen om meubels makkelijker te verplaatsen en kleding kreukvrij te verhuizen. Met onze inpaktips voorkom je schades en weet je je spullen altijd weer terug te vinden. En mocht je nou niet gelijk je spullen kunnen verplaatsen, dan kun je het ook  voor korte of langere periode opslaan in de beveiligde en optimaal geconditioneerde opslagruimtes van Top Movers.

Erkende Verhuizers PPV ISO 9001 ISO 14001 VCA