Kunst verhuizen

Kunstverhuizing

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Kwetsbare en waardevolle kunststukken verhuist u graag zo min mogelijk. Maar áls u gaat verhuizen, dan wilt u dat uw kunststukken veilig en zorgvuldig vervoerd worden. Top Movers organiseert dat voor u!   

Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke kunstverhuizingen. Al onze ervaren verhuisspecialisten hebben een erkende opleiding in Art Handling gevolgd. Zij weten hoe ze tijdens een kunstverhuizing het transport zo goed mogelijk kunnen organiseren. Zo zorgen zij voor op maat gemaakte verhuis- en beschermmaterialen en minimale klimaatverschillen tijdens het transport. De verhuiswagens waarmee zij kunststukken vervoeren, zijn beveiligde luchtgeveerde wagens die speciaal bedoeld zijn voor kunstverhuizingen. Verhuist u met Top Movers, dan verhuist u uiteraard goed verzekerd met een garantiecertificaat.

Heeft u nog geen nieuwe locatie voor uw kunst gevonden? Dan kunt u ervoor kiezen om uw kunststukken op te slaan in onze geconditioneerde en beveiligde opslagruimtes. Hier leest u meer over uw mogelijkheden voor opslag en beheer bij Top Movers.

Uw specialist

Christian Groeneweg

Laat Christian u bellen

TOP