Opslag

Goed beveiligde opslag door heel Nederland

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Kunt u uw nieuwe bedrijfspand nog niet betrekken? Plant u een verbouwing? Dan kunt u bij Top Movers terecht voor opslag en beheer van uw bedrijfsgoederen. Onze geconditioneerde en beveiligde opslag staan verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt.

Opslag en beheer van uw archief

Heeft u er al eens over nagedacht om uw archief op te slaan in plaats van te bewaren in een ruimte op kantoor? Daar bespaart u veel geld mee! Archiefruimtes op kantoor zijn “dure vierkante meters”. Waarom zou u deze ruimtes niet gebruiken voor uw werknemers?

U slaat uw archief het beste op in de geconditioneerde en beveiligde archiefdepots van Top Movers. Deze staan op bedrijventerreinen bij u in de buurt, daar waar de prijs per vierkante meter lager is dan op kantoor. Wij hebben een uitstekend beheersysteem voor archiefopslag, daardoor heeft u altijd snel toegang tot uw documenten. De archiefkoerier van Top Movers bezorgt u de stukken wanneer u daar om vraagt. Heeft u uw archiefdocumenten niet meer nodig? Dan zorgen we voor het beveiligd vernietigen van de documenten, uiteraard met een vernietigingscertificaat.

Geconditioneerde opslag

Als u gebruik maakt van de opslagdiensten van Top Movers, dan kunt kiezen of u uw spullen zelf brengt of laat ophalen door onze chauffeurs. Onze opslagruimtes zijn geconditioneerd. Dit houdt in dat de opslagruimte altijd een gunstig klimaat heeft voor het behoud van uw spullen. Als u uw bezittingen weer nodig heeft, hoeft u ons alleen maar te bellen. Met een enkel telefoontje brengen wij de spullen weer naar de locatie van uw keuze. Kiest u voor Top Movers, dan is de opslag en het beheer van uw spullen alvast goed geregeld!

Uw specialist

Christian Groeneweg

Laat Christian u bellen

TOP