Internationale verhuizing

Internationale verhuizing

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Internationaal verhuizen naar een buurland, het warme zuiden van Europa of zelfs naar de andere kant van de oceaan? U regelt het met Top Movers!  

Wanneer u in het buitenland een nieuw avontuur aangaat, regelen wij dat uw spullen zorgvuldig en goed verzekerd vervoerd worden. Per weg, per spoor, over zee of door de lucht; we kiezen altijd voor de meest veilige en efficiënte manier. Neemt u niet alles mee? Dan kunt u uw spullen ook tijdelijk opslaan. 

Internationaal verhuizen & transport

Bij een internationale verhuizing worden uw bezittingen ingepakt met hoogwaardig en speciaal verpakkingsmateriaal voor internationaal transport. Zo komen uw eigendommen onbeschadigd op de plaats van bestemming aan. Om kwetsbare goederen zoals een piano, een schilderij of een antiek meubelstuk te vervoeren, bouwen we een op maat gemaakte emigratie kist. Verhuist u met Top Movers, dan bent u van deur-tot-deur goed verzekerd. U kunt uw bezittingen altijd via een eenvoudig track&trace systeem volgen, zelfs naar het buitenland! 

Internationaal verhuizen: afhandeling administratieve zaken en douanepapieren

Internationaal verhuizen vraagt om veel papier- en regelwerk. Dat kost vaak erg veel tijd. Wij nemen bij een internationale verhuizing graag deze taken uit handen. Zo maken we vervoersdocumenten op of zorgen we voor de juiste douanepapieren.

Verhuisdocumenten in de taal van bestemming

Voordat u aan uw internationale verhuizing begint en uw spullen in de vrachtwagen of in het vliegtuig worden geladen, maken wij een inventarisatie van uw bezittingen. De inventarisatielijst wordt in de taal van uw bestemming opgemaakt. Zo worden misverstanden bij aankomst voorkomen.

Heeft u vragen over Internationale verhuizing van Top Movers?

TOP