Internationale verhuizing

Internationale bedrijfsverhuizing

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Gaat u uitbreiden of zakelijk het avontuur aan in het buitenland? Met Top Movers regelt u makkelijk uw internationale bedrijfsverhuizing. Over de weg, over het spoor, over zee of door de lucht; we kiezen altijd voor de meest veilige en efficiënte manier. Neemt u niet alles mee? Dan kunt u uw spullen natuurlijk ook tijdelijk opslaan.

Zorgvuldig internationaal transport

Uw bezittingen worden ingepakt met hoogwaardig en specifiek verpakkingsmateriaal voor internationaal transport. Zo komen uw bedrijfseigendommen onbeschadigd op de plaats van bestemming aan. Om kwetsbare goederen te vervoeren bouwen we een op maat gemaakte emigratie kist. Verhuist u met Top Movers, dan bent u van deur-tot-deur goed verzekerd. U kunt uw inboedel bovendien altijd via een eenvoudig track & trace systeem volgen.

Administratie bij uw internationale bedrijfsverhuizing

Zeker een internationale bedrijfsverhuizing vraagt om veel regelwerk. Wij nemen daarom graag deze taken uit handen. We maken bijvoorbeeld vervoersdocumenten op of zorgen we voor de juiste douanepapieren.

Verhuisdocumenten in de taal van bestemming

Voordat u aan uw zakelijke internationale verhuizing begint en uw spullen in de vrachtwagen of in het vliegtuig worden geladen, maken wij een inventarisatie van uw bezittingen. De inventarisatielijst wordt in de taal van uw bestemming opgemaakt. Daarmee voorkomt u bij aankomst misverstanden over uw inboedel. 

Uw specialist

Christian Groeneweg

Laat Christian u bellen

TOP