Klanttevredenheid

Klanten vertellen

Op deze pagina vindt u een greep uit ervaringen van onze klanten. Gemiddeld waarderen klanten ons met een 9,6. Daar zijn we ontzettend trots op. Uw tevredenheid staat bij Top Movers voorop! Wij hopen u binnenkort ook te mogen  verwelkomen als tevreden klant van Top Movers.

duurzaam verhuizen met Top Movers
5/5

Een geweldig verhuisbedrijf!

Van Riemsdijk, zeer betrouwbare en zorgvuldige verhuisservice gehad. Alles werd met zorg ingepakt en door de regen naar ons nieuwe huis gebracht. Alles werd zeer zorgvuldig en nauwkeurig gedaan, door zeer aardige en hulpvaardige mannen. We kijken terug op een -voor ons- bijzondere dag en zijn iedereen bij Van Riemsdijk heel dankbaar!!
5/5

Zeer zorgvuldig en plezierig.

Van begin tot “eind” een plezierige samenwerking, met veel zorg voor de inboedel en altijd bereidwillig om een extra stap te zetten.
5/5

uitstekend

De verhuizers waren mooi op tijd van tevoren bellen ze hoe laat ze er zijn. Alles netjes verpakt en op de plaats van bestemming weer keurig op plaats gezet.
5/5

prima service!

Goede service, prettig team verhuizers, goed op elkaar afgestemd en met oog voor de verhuizende persoon. Met humor en discipline werd de top move positief en met vreugde voltooid.
5/5

Hoe geweldig kan verhuizen zijn als de Kievit dat voor je doet!

Vriendelijk en beleefd personeel. Goedlachse werkers met goed verzorgd materieel ter beschikking. Zorgvuldig en voorzichtig met de inboedel. Compleet ontzorgde verhuizing voor een reële prijs. Kan de Kievit verhuizingen niets anders dan aanbevelen.
5/5

Alles zeer correct verlopen!

Vanaf het eerste contact met de medewerkers van De Lange is alles zeer soepel en correct verlopen. Het bedrijf denkt goed mee en verleent een uitstekende service.
5/5

Een bedrijf met ervaring

Verhuizing tot in de puntjes verzorgt, zeer kundig vriendelijk net ervaren personeel. Hebben zeer goed oog voor wat de klant wil.
5/5

Echt fantastische dienstverlening!!

De voorman en zijn team waren uiterst voorzichtig met de spullen en locatie. Ze namen de tijd om alles rustig te verplaatsen. Niets was te moeilijk of te veel. De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd.
5/5

Gekwalificeerd personeel voor verhuizing

Het verhuisbedrijf dat zeer goed gekwalificeerd personeel inzet en met zorgvuldigheid in overleg de gehele huisraad verhuisd. Voor mij krijgen jullie een 10 uitstekend omdat vanaf de voorbereiding en eindbestemming zeer goed is verlopen.
5/5

Hele fijne groep mensen die alles uit handen namen, perfecte manier om te verhuizen!!

Al tijdens het contact in de voorbereidingen was de professionaliteit heel duidelijk merkbaar. Er werden goede vragen gesteld en meegedacht in oplossingen. De verhuisdag zelf liep heel soepel. De mannen waren ruim op tijd, ze werkten enorm goed samen en waren bovenal ook er gezellig. Binnen 8 uur 3 vrachtwagens vol ingeladen en uitgeladen op het nieuwe adres. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van deze dienst.
5/5

Snel, professioneel en goed georganiseerd

Dit was voor mij de tweede keer in korte tijd dat ik van deze diensten gebruik heb gemaakt en het is zeer goed bevallen. Professionele verhuizers met een goed portie humor.
5/5

Professioneel en persoonlijk!

Ik hoefde nergens aan te denken. De verhuizers waren erg professioneel, ze hadden een goed overzicht wat er moest gebeuren en hadden ook tijd voor een gezellig praatje. Ze staken zelfs een hart onder de riem. Persoonlijk en professioneel Ik was er heel erg blij mee!
5/5

Doortastend

Voor het eerst een verhuisbedrijf en ik vond het positief en relaxed. De medewerkers waren professioneel, behulpzaam en een goede dosis humor. Meubelen werden goed en voorzichtig ingepakt. Ook het uitladen van de auto en spullen neerzetten ging vrij snel. Ter Haar is zeker een aanrader en mocht ik weer verhuizen dan zal ik weer bellen.
5/5

Top gasten. Een mooi team

Het was een zeer prettige ervaring met deze jongens te mogen werken. Niets was te veel, aan elke vraag werd voldaan. Een goed geoliede machine. Leuke sfeer en gezelligheid. Jongens werken hard. Ben er zuinig op en waardeer ze goed. Ook inschatting van ruimte en dozen en ook de tijd, perfect ingeschat.
5/5

Alle huisraad snel, vakkundig en met zorg verhuisd!!

Een duidelijke offerte met aantrekkelijke prijs werd aangeboden. Na goedkeuring van de offerte, werden er onmiddellijk afspraken ingepland voor inpakken van de huisraad en het demonteren en goed inpakken van de meubels voor de verhuizing, evenals attributen voor afzetten van de straat voor de verhuislift en wagen. De gemaakte afspraken werden nogmaals kort van tevoren telefonisch doorgegeven. Het personeel van Vlotweg Verhuizingen was erg professioneel, klantvriendelijk en netjes. Alles werd iedere keer weer duidelijk uitgelegd. De dag van de verhuizing ging alles razendsnel de vrachtwagen in en uit bij het nieuwe adres, waar alle meubels netjes werd gemonteerd. De verhuisdozen hoefden pas 3 a weken later worden ingeleverd. Hierbij werden de dozen door Vlotweg Verhuizers opgehaald. Ik zou iedereen deze plezierige manier van verhuizen door Vlotweg aanraden.
TOP