Opleverdiensten

Opleverdienst bij zakelijke verhuizing

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Een opleverdienst is onmisbaar bij een bedrijfsverhuizing. Verhuizen – en dus ook de oplevering –  doet u namelijk het liefst zo snel mogelijk, uw klanten wachten op u! Het schoon opleveren van het oude bedrijfspand of -complex schiet er dan vaak bij in. Top Movers verzorgt daarom graag de oplevering van uw oude locatie!

Uw oplevering uitbesteden

Bij een verhuizing horen taken en klussen die veel tijd kosten, waar u helemaal niet aan toe komt of die u niet ziet zitten. U kunt deze taken en klussen tijdens uw verhuizing aan ons overdragen. Daarbij horen bijvoorbeeld het ontruimen en afvoeren van oud kantoormeubilair, het verwijderen van vloerbedekking, het plamuren van gaatjes of het schoonmaken van uw bedrijfspand. Mocht dit nodig zijn, dan plaatsen wij een container voor het restafval. Zo kunt u na uw verhuizing snel weer aan het werk!

Top Movers zet zich in voor een duurzame maatschappij. Dat betekent dat wij graag milieuvriendelijk verhuizen. Daarbij horen ook de circulaire oplossingen voor overgebleven kantoormeubilair en het onderhoud van uw bedrijfsbezittingen. Op onze pagina voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen leest u meer over onze initiatieven op dit gebied.

Bent u eigenaar van een appartementencomplex of een bedrijfsverzamelgebouw? Dan weet u hoeveel werk u heeft! Daarom kunt u bij ons bij ons ook terecht voor facilitaire dienstverlening. Dit wordt ook wel de ‘Handyman-service’ genoemd. Heeft u vragen over de zakelijke opleverdienst van Top Movers of een klus die u hier niet bij ziet staan? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Uw specialist

Christian Groeneweg

Laat Christian u bellen

TOP