Verhuisservice

Verhuisservice voor een zorgeloze verhuizing

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Natuurlijk wilt u zonder zorgen verhuizen. Maar er zijn tijdens uw verhuizing veel zaken waar u aan moet denken. Misschien heeft u zelfs onderschat hoeveel aandacht de kleinste details van de verhuizing van u vragen. Top Movers helpt u hierbij!  

Met de verhuisservice van Top Movers verloopt uw verhuizing snel, nauwkeurig en efficiënt. Ziet u er tegenop om uw zware kasten, tafels of wandmeubels te verhuizen? Van het tillen van zware meubels tot het organiseren van lichtere spullen, wij doen het voor u. Graag helemaal ontzorgd worden? Geen enkel probleem! U kunt bij ons ook terecht voor opslagdiensten, montageservice of de schoonmaak bij oplevering van uw oude woning.

Waardevolle bezittingen veilig en verzekerd verhuizen

Verhuizen met Top Movers betekent verhuizen met een erkende vakspecialist én een goede verzekering met garantiecertificaat. Een ervaren verhuisspecialist weet bovendien uit ervaring hoe zware objecten of dure stukken veilig en snel van A naar B komen zonder dat deze beschadigd worden. Onze verhuisprofessionals hebben een ‘art handling’ opleiding gevolgd. Zij weten als geen ander hoe ze in zowel geplande als onvoorziene situaties goed met uw bezittingen om moeten gaan. U bent er dus zeker van dat uw bezittingen zorgvuldig naar uw nieuwe woning worden vervoerd. Zo kunt u de verhuizing van uw inboedel, kunst, waardevolle erfstukken of uw kostbare piano met een gerust hart aan ons overlaten.

Verhuisservice op maat

Elke verhuizing is anders en vraagt om maatwerk. Kiest u voor Top Movers, dan krijgt u een verhuisservice en advies dat bij u past. Wilt u alleen gebruik maken van een verhuiswagen met chauffeur of verhuismateriaal of een verhuislift huren? Of juist heel uitgebreid verhuizen? Als u aangeeft wat uw wensen zijn, steken wij graag de handen uit de mouwen voor u.

Heeft u vragen over Verhuisservice van Top Movers?

TOP