Handyman service

Een handyman voor de facilitaire diensten

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Bent u eigenaar van een appartementencomplex of bedrijfsverzamelgebouw? Dan weet u hoeveel werk een conciërge elke dag verricht. Wilt u dit liever uitbesteden, dan kunt u gebruik maken van de handyman service van Top Movers.

Beheer en onderhoud; service op maat

Een ‘handyman’ van Top Movers neemt taken voor u uit handen en voert alledaagse klussen uit. Deze huismeester zorgt namens u voor het beheer en het onderhoud van uw appartementencomplex of verzamelgebouw. Uiteraard mag u service op maat verwachten en wordt de dienstverlening samen met u ingevuld. Denk daarbij aan kleine interne verhuizingen, het vervangen van kapotte lampen, het vullen van vendor machines of het in kaart brengen van problemen in het gebouw. Zo bent u er zeker van dat alles altijd tiptop in orde is.

Handyman voor montage bij uw zakelijke verhuizing

Ook tijdens een zakelijke verhuizing is deze service geen overbodige luxe. Om ervoor te zorgen dat u na uw verhuizing snel weer aan het werk kunt, neemt deze handige man u klussen uit handen. Een handyman van Top Movers heeft ruime ervaring met het monteren van kantoormeubelen of bijvoorbeeld het aansluiten van verlichting, internet, de telefoon of de vaatwasser in de bedrijfskeuken. Dat kunt u dus allemaal met een gerust hart uitbesteden! 

Oplevering van uw oude bedrijfspand

Als u uw bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie, moet uw oude gebouw bezemschoon en conform de eisen van verhuurder of eigenaar worden opgeleverd. Ook daar helpen wij u graag mee. Hier leest u meer over onze zakelijke opleverdiensten.

Uw specialist

Christian Groeneweg

Laat Christian u bellen

TOP