Verhuisservice

Zakelijk verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Een zakelijke verhuizing – groot of klein – is een omvangrijke klus. Bij het verhuizen van uw bedrijf, zorginstelling of onderwijsinstelling komt bovendien veel regelwerk kijken. Bij Top Movers krijgt u service die verder gaat dan verhuisservice. Wij ontzorgen u tijdens uw bedrijfsverhuizing en helpen u met projectmanagement, opslag en beheer, ontruimingen, ICT-verhuizingen, opleveringen, kunstverhuizingen en handyman service.

Een verhuisservice voor een verhuizing zonder zorgen

Bedrijfsverhuizingen zijn vaak grote verhuizingen. Dat vraagt om mankracht en slagkracht. Met Top Movers verhuist u moeiteloos uw bedrijfsinboedel van A naar B. Dit kan een interne verhuizing zijn door de overgang naar hybride werken, maar ook een verhuizing naar een nieuwe locatie.

Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van grote en kostbare stukken en zorgen ervoor dat deze onbeschadigd op hun nieuwe locatie aankomen. Verhuist u met Top Movers, dan verhuist u met een goede verzekering en een garantiecertificaat. Zo kunt u uw kostbare bedrijfseigendommen zoals kunststukken of waardevol antiek met een gerust hart laten vervoeren.

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande zakelijke verhuizingen:

  • Bedrijfsverhuizingen, zowel interne bedrijfsverhuizing als naar een andere locatie
  • Verhuizing van zorginstellingen
  • Verhuizing van onderwijsinstellingen

Naast meubeltransport verzorgen wij ook opslaglocaties en transport voor grote meubelfabrikanten, keukenleveranciers en interieurbedrijven.

Verhuizing & projectplanning

Het succes van een project valt of staat met een goede planning. Bij een verhuizing is dat niet anders. De projectmanagers van Top Movers beheren de regie van uw project-of verhuisplan volledig en zorgen er in overleg met u voor dat uw bedrijf zo lang mogelijk operationeel blijft tijdens uw verhuizing. In de planning denken we graag met u mee in flexibele oplossingen om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen. We houden rekening met uw wensen en verhuizen wanneer het u uitkomt, bijvoorbeeld in de avonduren of vakantieperiode.

Circulaire oplossingen

Heeft u een deel van uw meubilair na uw verhuizing niet meer nodig en wilt u dit niet in een opslagruimte onderbrengen? Wij hebben een groot netwerk dat zich inzet om gebruikt meubilair een tweede kans te geven. Daarnaast adviseren wij u in het hergebruiken van uw meubels en denken wij met u mee over circulaire oplossingen.

Uw specialist

Christian Groeneweg

Laat Christian u bellen

TOP