Opleverdiensten

Uw oude woning opleveren

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Natuurlijk gaat u het liefst meteen in uw nieuwe woning aan de slag. Maar na uw verhuizing moet u uw oude woning vaak schoon opleveren. Dat blijkt dan een klus te zijn waar u liever zo min mogelijk tijd aan besteedt. U kunt deze klus overlaten aan Top Movers!

Opleverdienst van Top Movers

Een nieuwe start is zo gemaakt! Als u kiest voor de opleverdienst van Top Movers, dan kunt u met een gerust hart de deur van uw oude woning achter u dichttrekken. Onze verhuisspecialisten zorgen ervoor dat uw oude woning in schone en goede staat en conform de wensen wordt opgeleverd. Dat betekent dat zij de eindschoonmaak verzorgen, ontruimen, oude meubels afvoeren, vloerbedekking verwijderen, restafval in een geplaatste afvalcontainer leggen of gaatjes plamuren. Daar heeft u alvast geen omkijken meer naar! Bij de oplevering van uw woning werken de verhuisspecialisten vooral duurzaam. Hier leest u wat dat voor uw verhuizing en oplevering betekent. 

Opleverdiensten voor senioren

Top Movers is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Bij een seniorenverhuizing mag u uitgaan van een rustige en zorgeloze verhuizing met aanvullende diensten. Eventueel zoeken wij een nieuwe en duurzame bestemming voor de meubels die niet naar de zorginstelling of nieuwe woning meeverhuizen. Bewaart u uw meubels liever nog even? Dan kunt u uw meubels laten opslaan in één van onze opslagruimtes. Uiteraard zorgen we voor een rustige overgang naar de nieuwe woning. Daarbij bieden we u verschillende extra diensten. Zo richten we bijvoorbeeld uw woning in, hangen alles op en sluiten uw apparatuur aan. Zo voelt uw nieuwe woning snel als uw nieuwe thuis.

Heeft u vragen over Opleverdiensten van Top Movers?

TOP