Top Movers Academy

Onze medewerkers zijn onze bouwstenen

Met Top Movers haalt u een organisatie in huis die in de markt bekend staat als de verhuizer met enthousiaste medewerkers, door de hele organisatie heen. Onze verhuizers zijn de beste in de markt, zij hebben een positieve houding, zijn vitaal en bevlogen. Binnen Top Movers geven wij hier continu aandacht aan.

Vrachtwagen van Top Movers
Een verhuisspecialist van Top Movers aan het werk

Online trainingen

Via onze unieke eigen Top Movers Academy volgen al onze medewerkers online een uitgebreid trainingsplan met Top Movers trainingen, veiligheidstrainingen, VCA en toolbox trainingen. Elke medewerker heeft onbeperkt toegang tot onze digitale e-learning omgeving om zich zo (duurzaam) te blijven ontwikkelen. Daarin staan ruim 200 (up-to-date) online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Leidinggevenden adviseren hun mensen welke trainingen handig zijn om door te kunnen groeien, binnen óf buiten Top Movers. In de online Top Movers Academy besteden wij ook veel aandacht aan veiligheid en gedrag. Alle veiligheidstrainingen moeten worden afgerond met controlevragen, waarna de medewerker een certificaat ontvangt. Zo creëren wij bewustzijn bij onze medewerkers om dagelijks veilig te handelen. Ook geeft de Academy een pushbericht in geval dat een certificaat (zoals BHV, VCA of EHBO) bijna verloopt.  

Enthousiasme is de basis

Onze medewerkers zijn herkenbaar, benaderbaar en aanspreekbaar tijdens hun werkzaamheden. Daarbij beseffen ze zich terdege dat wij werkzaamheden uitvoeren onder het dak van een ander. Daarom zijn onze medewerkers opgeleid om werkzaamheden uit te voeren met minimale verstoring van de omgeving. Als uw verhuispartner, zal elke collega die werkzaamheden uitvoert (verhuizer, voorman, projectleider, handyman en chauffeur) een op maat gemaakte hospitality opleiding volgen zodat iedereen een maximale positieve bijdrage levert aan de klanttevredenheid.  

Hoge klanttevredenheid

Het opleiden van onze medewerkers leidt uiteindelijk tot een hoge klanttevredenheid. Wij leiden onze mensen ervoor op, begeleiden ze en zorgen ervoor dat wij de meest tevreden medewerkers in de markt hebben. Want: blije medewerkers maken blije klanten! Daarnaast delen wij structureel zowel goede als minder goede reviews en evaluaties van projecten met onze werknemers. Wij koppelen daar altijd een leer element aan: wij bespreken deze en sturen proactief bij waar nodig via onze Top Movers Academy. 

De klant centraal

Alle medewerkers binnen onze Top Movers bedrijven zijn een bouwsteen. Maakt niet uit of je twee keer in de week werkt, alleen op zaterdagen of al 20 jaar lang 40 uur per week. Iedereen telt mee, of je nou stagiair of directeur bent. Goed werkgeverschap is wellicht de allerbelangrijkste competentie waarmee Top Movers zich onderscheidt, want goed werkgeverschap is ook een randvoorwaarde om actief nieuw en goed personeel te vinden en behouden.

 

In deze tijden van schaarste en krapte op de arbeidsmarkt hebben mensen echt een keuze waar ze willen werken. Wij bewijzen gelukkig met een ongewenst verloop op jaarbasis van slechts 1% op meer dan 500 medewerkers, dat goed werkgeverschap bij Top Movers uitstekend ingevuld wordt. Top Movers, because we care! 

TOP