Erkende Verhuizers

Verhuizen met een erkende verhuizer

Als u op zoek gaat naar een betrouwbare verhuizer, dan komt u al snel de term ‘erkende verhuizer’ tegen. Met een erkende verhuizer staat u er niet alleen voor. Met een erkende verhuizer kunt u rekenen op een professionele aanpak. Maar wat houdt een ‘erkende verhuizer’ in? Wat is het voordeel van verhuizen met een erkende verhuizer? We leggen het hieronder uit.
duurzaam verhuizen met Top Movers

Wat is een erkende verhuizer?

Een erkende verhuizer werkt met certificaten. Daarmee toont de verhuizer aan dat het verhuisbedrijf aan de wettelijke eisen- en regelgeving van een verhuizing voldoet (kwaliteitskeurmerk ISO9001). Met een certificaat onderscheidt een verhuisbedrijf zich duidelijk van een budget- of studentenverhuizer. Daarnaast kan een erkende verhuizer met aanvullende certificaten werken. Zo werkt Top Movers met de volgende certificaten:

  • Kwaliteitskeurmerk ISO 9001
  • Certificaat Erkende Verhuizers
  • Milieucertificaat ISO 14001
  • Veiligheidscertificaat VCA
  • Certificaat Erkende Projectverhuizers PPV

De voordelen van een erkende verhuizer

Met een erkende verhuizer bent u er zeker van dat de verhuizers goed opgeleid zijn en weten wat ze doen. Daarnaast werkt een erkende verhuizer met duidelijke algemene voorwaarden waarin geen kleine lettertjes zijn opgenomen. Verhuist u met een erkende verhuizer, dan kunt u bij een geschil beroep doen op een onafhankelijke geschillencommissie.

Met een erkende verhuizer zijn uw spullen bovendien goed verzekerd. Uw verhuizing wordt uitgevoerd onder verzekering van een garantiecertificaat. Daarmee is uw inboedel tot wel 100.000 euro verzekerd tijdens uw verhuizing. Kan uw verhuizer de opdracht niet uitvoeren, dan zorgt het verhuisbedrijf voor erkende vervanging. Ook bent u bijvoorbeeld verzekerd bij faillissement van het verhuisbedrijf.

 

Het inhuren van een erkende verhuizer kent een prijskaartje. Een erkende verhuizer rekent een hoger tarief dan een budgetverhuizer of een studentenverhuizer. Dat prijskaartje is de service echter dubbel en dwars waard. Want met een erkende verhuizer weet u zeker dat uw verhuizing snel, veilig en zorgvuldig verloopt.

TOP