Het belang van goede verhuisdozen

slimme bel
Nieuw huis, dus slimme bel?
24 februari 2021
huis met een tuin
Waarom kiezen voor een huis met een tuin?
10 maart 2021
goede verhuisdozen

Goede verhuisdozen

Goede verhuisdozen zijn essentieel als je je verhuizing goed wilt aanpakken. Je denkt misschien, ach ik pak wat oude dozen of doe alles in plastic zakken, maar je zal zien dat het je tegenvalt als je dit in de praktijk gaat brengen. Goede verhuisdozen zijn gewoon heel handig! Wij noemen nog een aantal voordelen en redenen waarom je moet zorgen dat ze goed zijn.

Je spullen heel houden

Het gaat in eerste instantie om het goed overbrengen van je spullen. Je wilt wel dat alles helemaal goed aankomt op je nieuwe adres! Woon je niet op de begane grond en moet je de dozen via het trappenhuis verhuizen? Dan is het helemaal verstandig om zo goed mogelijk voor je spullen te zorgen. Een doos is niet alleen heel handig, het beschermt je spullen ook nog eens. Extra handig als je weet dat je vrienden die helpen niet zo zorgvuldig zijn misschien.

Goedkoop is duurkoop

Bij verhuizen komen een aantal kosten om de hoek kijken. Dan heb je eindelijk je koopcontract met hypotheek en bijbehorende kosten getekend, moet je ook nog eens investeren in kartonnen dozen… Hoe zonde dit ook lijkt, het is wel echt goed om voor een goede kwaliteit dozen te gaan. Maar al te vaak vul je ze met wat zwaardere spullen en scheuren ze voordat je de deur uit bent. Zorg dat je boekendozen hebt voor je boeken. Deze dozen hebben een extra stevige onderkant en zijn wat minder groot. Want, stapels boeken kun je in een gewone verhuisdoos doen, maar het is wat minder leuk als je deze van drie hoog naar beneden moet tillen…

Minder heen en weer lopen

Als je een verhuisservice zoals Top Movers inhuurt, dan is het ook fijn voor hun om met goede verhuisdozen te werken. Niets zo vervelend dan losse ‘rotzooi’ waarvoor ze nog vaker heen en weer moeten lopen. En als je het zelf aanpakt, dan wil je ook niet 100 keer te vaak lopen toch?

Het handige van verhuisdozen is ook dat je ze makkelijk kunt labellen. Een plastic zak labelen gaat niet en als je een gebruikte doos hebt, dan staan daar vaak ook andere dingen op. Zorg voor goed verhuisdozen en het maakt de verhuizing een stuk makkelijker!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *