Met deze tips kun je snel aan de slag na een zakelijke verhuizing

thuiskantoor
Een kleine verhuizing: het inrichten van een thuiskantoor
15 april 2020
bedrijfsverhuizing
Alle ins en outs van een bedrijfsverhuizing
29 april 2020
snel

De zakelijke verhuizing is voor veel ondernemers een ondergeschoven kindje, een noodzakelijk kwaad. Top Movers is gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen en helpt ondernemers dan ook regelmatig om hun verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Een verhuizing is immers een logistiek behoorlijk ingewikkelde operatie, waar veel valkuilen op de loer liggen. Wanneer je eenmaal op de nieuwe locatie bent, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. In deze blog geven we je graag tips om zo snel mogelijk weer op volle toeren te kunnen draaien na een zakelijke verhuizing.

ICT

Voor de meeste bedrijven is ICT tegenwoordig een essentieel onderdeel. Ga maar na: zou jouw bedrijf kunnen draaien wanneer er een dag geen internet zou zijn? De kans is groot dat dit behoorlijk ingewikkeld zou zijn. Zorg er daarom voor dat deze voorzieningen voor de verhuizing al zijn geregeld. Wanneer de medewerkers beginnen op hun nieuwe werkplek hoeven zij zich hier geen zorgen over te maken.

Veiligheid

We kunnen ons voorstellen dat je in deze tijd voorzichtig bent om je verhuizing te plannen. De anderhalve meter maatregel maakt een verhuizing een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. Top Movers is een samenwerking aangegaan met Puur & Partners om bedrijven te adviseren over de anderhalve meter werkomgeving. We zijn inmiddels behoorlijk bedreven in een corona-veilige verhuizing, daar kunt u op vertrouwen.

Maak een verbeterslag

Het gevaar van alles snel te willen doen, is dat er niet meer goed nagedacht wordt over de efficiëntie. Wij geven daarom als tip om de verhuizing te gebruiken als moment van reflectie. Bevalt de huidige manier van samenwerking op en tussen afdelingen, of is het misschien beter om te kiezen voor een andere indeling? Zijn er voldoende vergaderruimtes, of zou je bijvoorbeeld een ruimere pauzeruimte kunnen gebruiken? Hiermee zorg je ervoor dat je in het nieuwe pand op een effectievere manier kunt werken.

Schakel hulp in

Een verhuisbedrijf is er niet alleen om meubels en dozen van A naar B te vervoeren, wij kunnen je met veel meer helpen. Denk bijvoorbeeld aan montage van nieuwe meubels, het netjes opleveren van het oude pand of opslag van meubels die je tijdelijk niet nodig hebt. Wees niet te bang te investeren in een goede verhuizing. Wij zorgen er immers voor dat de verhuizing sneller en efficiënter verloopt, waardoor je het werk sneller weer kunt hervatten op de nieuwe locatie. 

Kunnen wij je helpen met jouw zakelijke verhuizing? Bel dan snel naar 088-1990900 voor een offerte of het maken van een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *