Voorbereiden op je verhuizing? Klaar voor de start, af!

opruiming
Een grootse zakelijke opruiming
3 juni 2020
Deze mensen heb je écht nodig in je verhuisploeg
Deze mensen heb je écht nodig in je verhuisploeg
16 juni 2020
voorbereiden

Heb je de dag van jouw verhuizing gepland? Fijn! Het voorbereiden kan beginnen. Maar waar moet je beginnen? Zoals veel dingen in het leven is voorbereiding ook bij verhuizen het halve werk. In deze blog delen we de verschillende stappen van het voorbereiden van je verhuizing. Zo helpen we je om geheel ontspannen je nieuwe woning te betrekken.

Twee maanden voor de verhuizing

Twee maanden voor de verhuizing beginnen de eerste voorbereidende werkzaamheden. Begin met het plannen van een verhuisdatum. Schakel ons op tijd in als betrouwbare verhuispartner. We maken graag tijd voor jouw verhuizing, dus maak op tijd een afspraak. Zorg ervoor dat je de dagen voorafgaand en na je verhuizing vrij bent van je werk, zo zorg je voor voldoende tijd om op je nieuwe plek te installeren. Denk er in deze fase ook aan om eventuele nieuwe meubels te bestellen. Meubels hebben vaak een lange levertijd, als je na je verhuizing direct wilt genieten van je nieuwe bank is het handig om deze nu al te bestellen.

Maand voor de verhuizing

Begin een maand voor de verhuizing met inpakken. Dit lijkt misschien lang maar het zorgt ervoor dat je in een rustiger tempo kunt inpakken. Uiteraard begin je met spullen die je niet zoveel gebruikt, of die je in een andere tijd van het jaar gebruikt. Zorg er in deze fase ook voor dat je jouw verhuizing doorgeeft aan alle bedrijven waar je klant bent, zoals je internetleverancier, de krant en het nutsbedrijf. Heb je naast de erkende verhuizers van Topmovers meer hulp nodig bij het klussen of verhuizen? Vraag deze mensen ook ruim van tevoren. 

Week voor de verhuizing

Als het goed is ben je bezig met het inpakken van de laatste spullen. Het is handig om voor de week voor je verhuizing en de week na je verhuizing een ‘vakantiekoffer’ in te pakken. Hierin doe je alle spullen die je voor twee weken nodig hebt, alsof je op vakantie gaat. Je hoeft dan rond je verhuizing niet continu in verhuisdozen te zoeken naar kleding of toiletspullen. Zorg ervoor dat je wat gemakkelijk maar voedzaam eten in huis haalt, zodat je weinig tijd hoeft te besteden aan koken. 

Dag van de verhuizing

Zorg dat je uitgerust begint aan de verhuizing. Ondanks dat je met onze hulp weinig hoeft te sjouwen is een verhuisdag toch behoorlijk intensief. Voldoende nachtrust en goed eten helpt om de verhuizing goed aan te kunnen. En tenslotte: geniet van je verhuizing! We maken er samen een topdag van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *